Blog fra CURIE

Mød kvinderne i netværket og læs andre blogindlæg om karriere, fremtiden, ledelse, teknologi, innovation, iværksættere, bestyrelsesarbejde og investering

CURIE har tre eksklusive professionelle netværk for forretningskvinder, ildsjæle og iværksættere. Lær de tre netværk bedre at kende her.

CURIE EXECUTIVE

Netværket for dig, som ønsker at nå til tops, skabe forretning og gøre en forskel. I netværket finder du kvinder, som du kan læne dig op ad, lade dig inspirere af og udvikle dig sammen med.

CURIE of TOMORROW

For de nysgerrige kvinder. Leder du efter et netværk, som kan inspirere din hverdag med de nyeste tendenser indenfor teknologi, forretningsudvikling og innovation?

CURIE EXPLORER

Har du lyst til at udleve dine mest ambitiøse drømme med din virksomhed? Så join CURIE Explorer – netværket for ambitiøse kvindelige virksomhedsejere, der ønsker at ‘make it big’. 

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere