CURIE Kurser

I løbet af året afholder CURIE endagskurser i karriereudvikling, fremtidens ledelse, nye teknologier og forretningsudvikling, innovation, iværksætteri, bestyrelsesarbejde og investering. I efteråret 2019 sætter vi fokus på de nye teknologier og digital forretningsudvikling. Til foråret 2020 sætter vi fokus på iværksætteri og investering.

Følg gerne med her på hjemmesiden for at blive opdateret på, hvilke nye kurser som kommer i nærheden af dig. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet for at sikre dig, at du er på forkant og får tilmeldt dig i tide.

Kursus

De fleste endags-kurser koster 4.000 kr (ekskl. moms).

Hvert kursus afholdes af en erfaren og inspirerende ekspert indenfor feltet.
Du får værktøjer som du kan tage med dig hjem og bruge.
Kurset giver dig et bredt perspektiv på emnet samt opgaver der fokuserer på din egen organisation.

Program

Der sker meget med den teknologiske udvikling. Dette kursus giver en introduktion til de mest betydningsfulde teknologier, som vinder ind på markedet. Det er f.eks. kunstig intelligens, 3Dprint og blockchain. 

Kurset afholdes d. 5. november 2019 fra kl. 9-17 på Klub, Linnesgade 25, København.

Har du lyst til at starte din investeringsrejse nu? Kom til dette introkursus og bliv sat godt igang med dine investeringer. Kurset er en optakt til det digitale investeringskursus CURIE INVEST. 

Kurset afholdes d. 7. november 2019 fra kl. 9-17 på Klub, Linnesgade 25, København.

Går du rundt med en iværksætter i maven, men har svært ved at komme igang. Så kom på et endagskursus hvor vi kigger på hvad det vil sige at være iværksætter og hvilke muligheder der ligger i din iværksætterdrøm.

Kurset afholdes d. 9. januar 2020 fra kl. 9-17 på Klub, Linnesgade 25, København.

De fleste forretninger har mulighed for at optimere salg og performance gennem digitalisering. Derfor sætter vi fokus på digital forretningsudvikling, hvor vi kigger på de fire vigtigste indsatsområder en digital transformation giver anledning til. 

Kurset afholdes d. 14. januar fra kl. 9-17 på Klub, Linnesgade 25, København.

Underviser

Susanne Odgaard, vores karismatiske og vellidte netværksfacilitator, er også underviser på en del af kurserne. Hun vil dog på de fleste kurser forstærkes af eksperter og andre erfarne på området. Susanne er en erfaren forretningsudvikler, strategisk coach, serie-iværksætter og keynote speaker. Hendes ekspertise dækker over innovationsstrategier, disruption, nye teknologier, eksponentiel forretningsudvikling og de kompetencer samt mindset, som gør sig gældende for ledelse i det 21. århundrede.

Tilmelding

Hvis du har lyst til at deltage i et kursus så skriv til susanne@curie.dk

CURIE har tre eksklusive professionelle netværk for forretningskvinder, ildsjæle og iværksættere. Lær de tre netværk bedre at kende her.

CURIE EXECUTIVE

Netværket for dig, som ønsker at nå til tops, skabe forretning og gøre en forskel. I netværket finder du kvinder, som du kan læne dig op ad, lade dig inspirere af og udvikle dig sammen med.

CURIE of TOMORROW

For de nysgerrige kvinder. Leder du efter et netværk, som kan inspirere din hverdag med de nyeste tendenser indenfor teknologi, forretningsudvikling og innovation?

CURIE EXPLORER

Til januar lancerer vi et splinternyt netværk.
Explorer er for dig, som har startet din egen virksomhed og ønsker at få et større overblik over din forretning.

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere