Netværk for virksomhedsejere

Har du lyst til at tage din virksomhed til det næste niveau? Udleve dine mest ambitiøse drømme med din virksomhed? Og få en hjælpende hånd på vejen? Så join CURIE Explorer- netværket for ambitiøse kvindelige virksomhedsejere, der ønsker at ‘make it big’. 

I netværket kigger vi på, hvad de mest succesfulde virksomheder gør for at skabe succes. Vi har fokus på, at du skal skabe succes med din virksomhed, så vi overfører alt, hvad vi lærer til din virkelighed. Hvilke forretningsmodeller skal du gennemprøve? Hvordan hacker du dig til vækst? Hvornår skal du overveje at få investering ind? Hvordan står du endnu mere skarpt, så du ikke er til at skyde igennem? 

Kort fortalt er CURIE Explorer et netværk af kvindelige virksomhedsejere, der sætter fokus på alt det, der gør en forskel:

 • Nye forretningsmodeller som kan gøre det lettere for dig at skabe en god indtjening
 • Salgssituationer og setups som skaber energi og entusiasme i stedet for at dræne dig.
 • Og andre værktøjer til hvordan du kan løfte din forretning lige så hurtigt, som du havde ønsket dig.

CURIE Explorer er for dig, der har lyst til at skabe det, du brænder for. I netværket arbejder vi med at styrke din forretning, dit brand og din digitale understøttelse af din forretning. Desuden skal vi kigge på, hvordan man leder en virksomhed (dette er vigtigt også selvom du kun er dig selv), prioriterer arbejdsopgaver, pitcher og opnår investering.

Ved at joine CURIE Explorer bliver du styrket gennem netværket til at træffe de rigtige beslutninger for dig, til at opnå modet til at gå fuldt ud i din retning og samtidig skabe en bæredygtig forretning.

Kort sagt så har vi lavet netværket CURIE Explorer til dig, der har lyst til at skabe en robust og succesfuld forretning, som lever op til dit ambitionsniveau. Vi klæder dig på til at træffe de rigtige beslutninger, tjene flere penge, og hele tiden arbejde frem mod de mål, som du ønsker dig.

Hvem er med?
Netværket er for dig, der er top ambitiøs i forhold til at skabe en succesfuld forretning. Derfor kunne du godt kunne tænke dig flere værktøjer til at styrke forretningen og prioritere retning. Netværket er skabt for, at du kan udleve dine vildeste virksomhedsdrømme!

Hvorfor skal jeg være med i CURIE Explorer?
Du skal være med i CURIE Explorer, hvis du er ambitiøs og:

 • har lyst til at komme hurtigere i mål
 • at få succes med din forretning
 • at leve det liv som du drømte om, da du startede. 

Medlemskab

Det årlige medlemskab af CURIE Explorer koster 14.500 kr. (ekskl. moms). 

Medlemskabet inkluderer:

 • Fem netværksmøder som fokuserer på at styrke din forretningsplan, dit brand og din digitale understøttelse af forretningen.
 • Engagerede indlægsholdere, som inspirerer dig til at træffe de rigtige valg, styrke dine forretningsplaner og dit brand.
 • Konkrete værktøjer til din forretningsplan, dit brand, din digitale adfærd, ledelse, prioritering, pitch og investering.
 • Et netværk hvor tillid, selvstændighed, mod, videndeling og samarbejde opstår på kryds og tværs af alle medlemmer.
 • Netværksmøder som finder sted i Københavns iværksættermekka, Klub, Linnesgade 25.

Vi glæder os til at se jer alle i dedikerede samtaler og samarbejder, og vi undskylder på forhånd for eventuelle programændringer. Hvis der forekommer ændringer, så er det kun for at gøre møderne endnu bedre.

Tilkøb af start-up coaching fra Susanne Odgaard:

4.000kr (ekskl. moms): 4 x 1,5 times session. Tidspunkter koordineres individuelt.

Program

Hvad er økonomien og investeringsplanerne i dit firma? Har du brug for investorer, hvorfor? og hvordan får du fat på dem? Eller hvis du ikke drømmer om investering, hvordan vokser du så din forretning organisk? 

Hvilken arbejdsdag drømmer du om at have? En firedags arbejdsuge? Et kontorfællesskab? Workation hvor du arbejder i feriestemning året rundt? Eller skal det bare være helt normalt 8-16 fem dage om ugen? Der er vigtige overvejelser at gøre sig, når man er virksomhedsejer og ønsker, at livet er spændende og inspirerende – hver dag.

Vi kigger på forskellige digitale forretningsmodeller der har stor succes i øjeblikket. Hvorfor virker de, og hvordan udvælger man den som bedst passer til sin egen forretning? Du får mulighed for at afprøve forskellige digitale forretningsmodeller, som passer til din virksomhed.

Hvordan ‘hacker’ du din forretning, så du hurtigere kommer på markedet? Hurtigere kommer i kontakt med de rigtige kunder og får en endnu større målgruppe? Hvordan vækster du uden nødvendigvis at bruge mere tid eller flere ressourcer?

Vi kigger på, hvordan de mest succesfulde virksomheder holder gang i deres salgshjul, og hvad du kan lære af det. Hvordan er du som sælger, og hvad skal der til for, at du stortrives med salgsrollen? Kort sagt hvordan gør du livet som virksomhedsejer lettere?

Netværksfacilitatorerne

Maria Flyvbjerg Bo og Susanne Odgaard er vores karismatiske og vellidte netværksfacilitatorer. 

Maria Flyvbjerg Bo er serie-iværksætter og har startet og solgt virksomheder de sidste 13 år. Hun hjælper større virksomheder lykkes med digital innovation ved at tænke som en startup og rådgiver startups i forretningsmodeller, go-to-market strategi, founder-problematikker, funding og forretningsudvikling.

Susanne Odgaard er en erfaren forretningsudvikler, strategisk coach, serie-iværksætter og keynote speaker. Hendes ekspertise dækker over innovationsstrategier, disruption, nye teknologier, eksponentiel forretningsudvikling og de kompetencer samt mindset, som gør sig gældende for ledelse i det 21. århundrede. 

Tilmelding

Skriv en mail til netværkets facilitator Susanne Odgaard på susanne@curie.dk, hvis du har spørgsmål eller har lyst til at være med. Skriv gerne lidt om dig selv og om, hvorfor du gerne vil være med i netværket. Inkluder gerne dit telefonnummer, så Susanne kan ringe dig op snarest muligt.

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere