TRE FORSKELLIGE NETVÆRK TIL DIG

Netværket for ledere

Lavet til dig der ønsker at skabe en fantastisk karriere og samtidig have tid til alt det andet i livet. I netværket finder du andre kvinder, der også ønsker at nå til tops og samtidig få mest muligt ud af livet.

Netværket for ildsjæle

Lavet til de nysgerrige kvinder, der ønsker at være på forkant med alt det nye der sker indenfor teknologi, forretningsudvikling og innovation? – Og som ønsker at udvikle sine egne drømme og retning.

Netværket for selvstændige og iværksættere

Lavet til dig der har lyst til at udleve dine mest ambitiøse drømme med din virksomhed, men mangler nogle ligesindede at sparre med og et par tips og tricks til det der er sværest.

​CURIE Executive er for dig, som er ambitiøs og ønsker at skabe det professionelle liv du drømmer om​.

I netværket finder du kvinder, som du kan læne dig op ad, lade dig inspirere af og udvikle dig sammen med. Sammen dykker vi ned i investering, bestyrelsesarbejde, topledelse, de nye teknologier og innovation.

I netværket mødes vi fem gange om året på forskellige inspirerende steder i København. Omkring møderne er der altid før eller efter lidt ekstra hygge og fejring (frokost, middag eller bobler) for at styrke relationerne.

Send os en mail hvis du har lyst til at blive en del af netværket på susanne@curie.dk.

Hvis du er interesseret i at læse mere om netværket så følg dette link og se hvad netværket byder på.

Leder du efter et netværk, som kan inspirere din hverdag med de nyeste tendenser indenfor teknologi, forretningsudvikling og innovation?

Har du lyst til at møde andre diskussionslystne, energiske kvinder, der sidder i spændende stillinger både i det private og offentlige, som iværksætter, specialist og projektleder?

Så passer du perfekt ind i CURIE of Tomorrow.

CURIE of Tomorrow er et netværk, som mødes fem gange om året forskellige innovative steder i Købehavn, hvor vi kigger på de nye teknologier, nye forretningsmodeller og innovationsledelse. Vi diskuterer hacking, kunstig intelligens, internet of things, personlig udvikling, personlige livsvalg og meget meget mere.

Send os en mail hvis du har lyst til at blive en del af netværket på susanne@curie.dk.

Ved at følge dette link kan du læse mere om CURIE of Tomorrow.

Når iværksætteren indeni dig ikke kan holdes tilbage længere.

Har du lyst til at tage din virksomhed til det næste niveau? Udleve dine mest ambitiøse drømme med din virksomhed? Og få en hjælpende hånd på vejen? Så join CURIE Explorer- netværket for ambitiøse kvindelige iværksættere og selvstændige, der ønsker at skabe drømme-forretningen. 

I netværket kigger vi på, hvad de mest succesfulde virksomheder gør for at skabe succes. Vi har fokus på, at du skal skabe succes med din virksomhed, så vi overfører derfor alt, hvad vi lærer til din virkelighed. Hvilke forretningsmodeller skal du gennemprøve? Hvordan hacker du dig til vækst? Hvornår skal du overveje at få investering ind? Hvordan står du endnu mere skarpt, så du ikke er til at skyde igennem? 

Kort fortalt er CURIE Explorer et netværk af kvindelige virksomhedsejere, der sætter fokus på alt det, der gør en forskel:

  • Nye forretningsmodeller som kan gøre det lettere for dig at skabe en god indtjening
  • Salgssituationer og setups som skaber energi og entusiasme i stedet for at dræne dig.
  • Og andre værktøjer til hvordan du kan løfte din forretning lige så hurtigt, som du havde ønsket dig.

Hvis du tænker af CURIE Explorer lige rammer ned i din interesse så send os en mail på susanne@curie.dk.

Eller du kan følge linket herunder og se, hvad der er på programmet i den kommende sæson. Netværket starter op i januar 2020.

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere