Netværk for forretningskvinder, ildsjæle og iværksættere

Netværket for forretningskvinder

For dig, som ønsker at nå til tops, skabe forretning og gøre en forskel. I netværket finder du kvinder, som du kan læne dig op ad, lade dig inspirere af og udvikle dig sammen med. 

Netværket for ildsjæle

For de nysgerrige kvinder. Leder du efter et netværk, som kan inspirere din hverdag med de nyeste tendenser indenfor teknologi, forretningsudvikling og innovation?

Netværket for iværksættere

Dette år lancerer vi et splinternyt netværk.
Explorer er for dig, som gerne vil starte dit eget firma. Typisk har du brændt for at springe ud som iværksætter længe men endnu ikke haft modet.

CURIE Executive er for dig, som ønsker at nå til tops, skabe forretning og gøre en forskel.

I netværket finder du kvinder, som du kan læne dig op ad, lade dig inspirere af og udvikle dig sammen med. Sammen dykker vi ned i investering, bestyrelsesarbejde, topledelse, de nye teknologier og innovation.

I netværket mødes vi fem eftermiddage om året på forskellige inspirerende steder i København. Omkring møderne er der altid før eller efter lidt ekstra hygge og fejring (frokost, middag eller bobler) for at styrke relationerne.

Hvis du er interesseret i at være med i netværket så følg dette link og se hvad næste sæson byder på. Vi starter i september 2019.

Leder du efter et netværk, som kan inspirere din hverdag med de nyeste tendenser indenfor teknologi, forretningsudvikling og innovation?

Har du lyst til at møde andre diskussionslystne, energiske kvinder, der sidder i spændende stillinger både i det private og offentlige, som iværksætter, specialist og projektleder?

Så passer du perfekt ind i CURIE of Tomorrow.

CURIE of Tomorrow er et netværk, som mødes fem gange om året forskellige innovative steder i Købehavn, hvor vi kigger på de nye teknologier, nye forretningsmodeller og innovationsledelse. Vi diskuterer hacking, kunstig intelligens, internet of things, personlig udvikling, personlige livsvalg og meget meget mere.

Send os en mail hvis du har lyst til at blive en del af netværket på hello@curie.dk.

Ved at følge dette link kan du se programmet for den kommende sæson af CURIE of Tomorrow 2019/2020.

Når iværksætteren indeni dig ikke kan holdes tilbage længere.

Dette år lancerer vi et splinternyt netværk i CURIE-familien. Netværket hedder CURIE Explorer og er for dig, som gerne vil starte dit eget firma. Typisk har du brændt for at springe ud som iværksætter længe men endnu ikke haft modet. Det er der hvor vi kommer ind i billedet. I CURIE Explorer får du viden, værktøjer og vejledning, som du kan bruge til at springe ud i livet som iværksætter eller få din forretning til at blomstre endnu mere.

I netværket mødes vi fem gange for at diskutere redskaberne i iværksætterens værktøjskasse og sparrer med dig på din ide. Vi starter op til januar 2020 og kører indtil juni 2020. Vi har valgt at lave en lang periode på 6 måneder for at du har tid til at modne dine overvejelser og mærke dine problemstillinger undervejs, så du får mest muligt ud af undervisningen og sparringen.

Hvis du tænker af CURIE Explorer lige rammer ned i din interesse så send os en mail på hello@curie.dk.

Eller du kan følge linket herunder og se hvad der er på programmet i den kommende sæson. Netværket mødes til fem halvdagsmøder i perioden januar 2020 til juni 2020.

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere