CURIE invest

CURIE Invest er til dig:

  • som vil skabe det liv, du drømmer om.
  • der aldrig har investeret før, men som gerne vil i gang. Derfor har vi lavet et digitalt kursus til dig, så du hurtigst kan komme i gang. Gradvist vil niveauet af de strategiske overvejelser stige. Derfor giver vi dig i et roligt tempo de redskaber, du har behov for i forhold til at blive en stærk aktiehandler.
  • der allerede er i gang med at investere, men har brug for konkrete værktøjer til at gøre din portefølje endnu skarpere.
  • der allerede er i gang med at investere, men har lyst til at blive endnu mere aktiv.
  • som nu endelig giver dig selv lov til at blive aktiehandler. Du ved, at du har det i dig, og at du ønsker, at det skal blive til noget.

CURIE Kurser

I løbet af året afholder CURIE endagskurser i karriereudvikling, fremtidens ledelse, nye teknologier og forretningsudvikling, innovation, iværksætteri, bestyrelsesarbejde og investering.

Følg gerne med her på hjemmesiden for at blive opdateret på, hvilke nye kurser som kommer i nærheden af dig. Du kan også tilmelde dig nyhedsbrevet for at sikre dig, at du er på forkant og får tilmeldt dig i tide.

CURIE Events

THRIVING IN THE AGE OF RAPID CHANGE afholdes d. 27. maj 2020, hvor vi kigger nærmere på det, som påvirker vores hverdag. Vi lever i en underlig tid hvor teknologi, vores livsstil og arbejdskultur udfordrer vores sensibilitet, hjerte og sjæl.

CURIE har tre eksklusive professionelle netværk for forretningskvinder, ildsjæle og iværksættere. Lær de tre netværk bedre at kende her.

CURIE EXECUTIVE

Netværket for dig, som ønsker at nå til tops, skabe forretning og gøre en forskel. I netværket finder du kvinder, som du kan læne dig op ad, lade dig inspirere af og udvikle dig sammen med.

CURIE of TOMORROW

For de nysgerrige kvinder. Leder du efter et netværk, som kan inspirere din hverdag med de nyeste tendenser indenfor teknologi, forretningsudvikling og innovation?

CURIE EXPLORER

Har du lyst til at udleve dine mest ambitiøse drømme med din virksomhed? Så join CURIE Explorer – netværket for ambitiøse kvindelige virksomhedsejere, der ønsker at ‘make it big’.

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere