Skærmbillede 2020-03-19 kl. 13.09.50

Hvad gør man, når kunderne forsvinder og ordrebøgerne bliver tomme?

Hvad gør man, når kunderne forsvinder og ordrebøgerne bliver tomme? Bestyrelsesformand Tage Nielsen, som repræsenterer virksomheder på tværs af 30 brancher, gæstede CURIE Inspired tilbage i marts 2020 lige efter lock-down og gav sit bud, hvor hvad man gør i den situation.

Tage Nielsen har sine erfaringer fra blandt andet Meyer koncernen, hvor han startede som direktør 1. september 2008, hvorefter virksomheden gik i betalingsstandsning allerede dagen efter. På dette tidspunkt inkluderede koncernen 20 selskaber og 600 medarbejdere.

Tages fem bedste bud

Tages fem bedste bud på hvad du skal gøre, når kunderne forsvinder og ordrebøgerne bliver tomme er:

  1. Lad en (banal) todo liste. Hvad vil jeg lave den næste uges tid? Det giver ro på at skemalægge ugen ned det mindste detalje.
  2. Gennemgå dine produkter. Stil dig selv følgende spørgsmål: Hvad er svagheden ved det produkt, jeg har i øjeblikket? Vil jeg selv købe det, som jeg tilbyder? 
  3. Overvej derefter hvor mange af kunderne, som er ægte loyale, og hvor mange som kun fordi det er det de ‘plejer at gøre’.
  4. Kig på konkurrenterne og andre brancher og lad dig inspirere af hvad andre gør. 
  5. Skill-share. Del dine kompetencer med rund hånd for derved at gøre dig tilgængelig på markedet.

 

Bestyrelsesformand Tage Nielsens bedste råd til, hvad du gør når kunderne forsvinder og ordrerbøgerne bliver tomme.

CURIE har tre eksklusive professionelle netværk for forretningskvinder, ildsjæle og iværksættere. Lær de tre netværk bedre at kende her.

CURIE EXECUTIVE

Netværket for dig, som ønsker at nå til tops, skabe forretning og gøre en forskel. I netværket finder du kvinder, som du kan læne dig op ad, lade dig inspirere af og udvikle dig sammen med.

CURIE of TOMORROW

For de nysgerrige kvinder. Leder du efter et netværk, som kan inspirere din hverdag med de nyeste tendenser indenfor teknologi, forretningsudvikling og innovation?

CURIE EXPLORER

Dette år lancerer vi et splinternyt netværk. CURIE Explorer er for dig, som gerne vil starte dit eget firma. Du har brændt for at springe ud som
iværksætter længe men endnu ikke haft modet.

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere