7FE26565-0183-4EB8-B25D-E80812CFA04F

Følelsen af at blive disrupted … godt og grundigt!

For første gang er vi alle sammen på een og samme gang blevet disrupted godt og grundigt. Ovenikøbet med en hastighed som ingen havde kunnet forestille sig udover de vildeste gyserfilm fra 90’erne. Så hvordan føles det? Hvordan føles det at blive taget på sengen og få vendt op og ned på alt det som var?

For nogle af os har det givet anledning til en afmagtsfølelse og nærmest passiv adfærd, hvor vi bare venter på, at alt normaliseres igen. For andre af os har det forårsaget et over-drive af enten flugt-basserede handlinger, som skal hjælpe os ‘væk’ fra situationen. Eller for en tredje gruppe af os har vi mærket et raseriangreb, som har udmøntet sig i et vildskab af handlekraft med vreden som katalysator.

Jeg har set alle tre adfærdsmønstre udspille sig omkring mig i netværkene og i mig selv de seneste uger. Hvis du kan genkende dig selv i et eller flere af de tre mønstre, så har jeg følgende råd til dig:

  1. Hvis du f.eks. er ‘den rolige struds’, der venter på, at det hele går over. Så tænk dig om en ekstra gang. For vi kommer nok højest sandsynlig aldrig tilbage til det sted, vi befandt os før. Så tænk over hvordan kan du få det bedste ud af den situation, du oplever lige nu.
  2. Hvis du derimod er ‘den hurtige antilope’, som springer væk fra faren og ud i nye initiativer. Så overvej en ekstra gang om du ‘sår på den rigtige mark’ og om der er grund til, at du springer så hurtigt.
  3. Og hvis du er den ‘den agressive hunløve’, som bruger din vredes energi til at skabe nye muligheder. Overvej da hvordan du feed’er din energi. Altså hvordan du sikrer dig, at du har energi nok til at holde dig selv kørende de næste mange uger.

Vi befinder os alle i en situation, som er ny og uafprøvet. Med et væld af nye følelser som vi skal forholde os til og et krav om at kunne omstille os med lynets hast. Det vil sige, at de fleste af os er langt udenfor vores comfort zone. Det kræver meget af os alle, hver især, for ingen af os undslipper at blive disrupted denne gang.

Værn derfor om dit mindset, din energi og dit drive – og “never miss a good crisis”, som Winston Churchill sagde.

Jeg håber, vi ses på Zoom en af dagene i de åbne netværk “CURIE Inspired”, som kører hver tirsdag og torsdag på zoom. Det er gratis, og alle er inviteret. Se programmet og få zoom-linket på curie.dk

Lad os stå sammen, hver for sig!
– Og pas godt på dit skabende hjerte.

De allerbedste hilsner,

Susanne

CURIE har tre eksklusive professionelle netværk for forretningskvinder, ildsjæle og iværksættere. Lær de tre netværk bedre at kende her.

CURIE EXECUTIVE

Netværket for dig, som ønsker at nå til tops, skabe forretning og gøre en forskel. I netværket finder du kvinder, som du kan læne dig op ad, lade dig inspirere af og udvikle dig sammen med.

CURIE of TOMORROW

For de nysgerrige kvinder. Leder du efter et netværk, som kan inspirere din hverdag med de nyeste tendenser indenfor teknologi, forretningsudvikling og innovation?

CURIE EXPLORER

Dette år lancerer vi et splinternyt netværk. CURIE Explorer er for dig, som gerne vil starte dit eget firma. Du har brændt for at springe ud som
iværksætter længe men endnu ikke haft modet.

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere