CURIE - Bringer kvinder fremad

CURIE-netværkene blev grundlagt tilbage i 2015. Det rummer tre professionelle netværk og et investeringskursus for kvinder, der interesserer sig for forretningsudvikling. CURIE er for kvinder, der holder sig orienteret om, hvad der foregår i samfundet og har lyst til at gøre en positiv forskel.

CURIE er grundlagt af Susanne Odgaard – en erfaren forretningsudvikler, strategisk coach, serie-iværksætter og keynote speaker. Susanne grundlagde CURIE for at samle kvinder og motivere kvinder til at gøre en endnu større forskel. CURIE er en platform hvorfra kvinder kan løfte sig op til deres rette plads.

I CURIE taler vi om vigtig strategiske emner indenfor digitalisering, nye teknologier og forretningsudvikling.

CURIE er opkaldt efter Marie Curie, opfinderkvinden, der modigt fulgte sit kald. Hun opnåede to nobelpriser og er blandt de mest anerkendte videnskabs’mænd’ i verden.

I CURIE er det vigtigt at netværket gør en konkret forskel for medlemmerne. Derfor indsamler vi data på medlemmernes karrierevalg og credits.  I 2022 har vi f.eks. opnået følgende:

  • 15% af kvinderne i CURIE-netværkene har fået deres første professionelle bestyrelsespost.
  • 10% af kvinderne i CURIE-netværkene har startet deres egen forretning
  • 30% har opnået direktørposter
  • 35% har påtaget sig et tungere digitalt udviklingsansvar end da de startede

CURIE er et unikt sted for ambitiøse kvinder, som gerne vil gøre en væsentlig forskel.

Inspirerende oplægsholdere

I CURIE bestræber vi os på at give dig de mest inspirerende og modige oplægsholdere hver gang. Iblandt de tidligere oplægsholdere i CURIE finder du forfatter Thomas Terney, Louise Opprud Jakobsen fra RadiusDestilleri, Anders Hvid fra DareDisrupt, Pernille Tranberg fra Dataethics, executive coach Roxana Kia, Louise Ferslev fra MyMonii, forretningskongen Tage Nielsen, Grey og white Hacker Lone, Superiværksætter Sarah Naseri og mange mange flere.

Fantastiske locations for CURIE-møderne

I CURIE mødes vi altid steder, som indretter sig til mere innovation og kreativitet. Blandt de tidligere steder vi har afholdt møder finder du Leo Innovation Lab, CORE & Company, IDA Innovate, Klub, DTU Space Lab, Dare2Mansion, DareDisrupt, MobilePay, NINE, Is It a Bird, Republikken og mange flere.

Medlemmerne

Medlemmerne i CURIE er alle inspirerede, vidende og motiverede kvinder. De sidder blandt andet som topledere i virksomheder som COOP, MobilePay, NINE og Københavns Kommune. Har startet deres egen virksomhed som SEEKNSPEAK, Low-Fi, YouArtNotAlone og FoundAid. Eller er mellemledere i virksomheder som Coloplast, Forsvarsministeriet og SKAT. Vi sikrer altid en branche og kompetence spredning.

Medlemsskab

Hvis du overvejer at bliver medlem af CURIE eller gerne vil sponsorere så skriv til os på susanne@curie.dk

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere