Netværk for ambitiøse kvinder

I CURIE Executive finder du spændende, ambitiøse kvinder, som du kan læne dig op ad, lade dig inspirere af og udvikle dig sammen med. Fælles for netværket er, at alle er drevne forretningsudviklere, har imødekommende personligheder og ønsker at gøre en forskel. Sammen kigger vi på nye teknologiers impact, toplederens kompetencer fremadrettet, investering og bestyrelsesarbejde.

Du skal vælge CURIE Executive, hvis du allerede står eller har lyst til at stå i spidsen for noget stort og ønsker at styrke dig sammen med andre kvinder. Hvis du læser dette og tænker, at CURIE Executive er netværket for dig så skriv en mail til Susanne Odgaard (facilitator af netværket) på susanne@curie.dk og få en snak for at finde ud af om netværket er noget for dig.

Hvorfor dette netværk?
CURIE Executive er skabt for at give dig de skarpeste redskaber til at opnå dine professionelle drømme. I netværket diskuterer vi nye teknologiers impact, toplederens kompetencer og den gode investering i tid og økonomi. I CURIE Executive er der plads til dig og dine drømme. Ingen drøm er for stor eller mærkelig. Vi støtter dig i lige det, som du vil.

Medlemskab

Årligt medlemskab koster 16.000 kr (ekskl. moms).

Det årlige medlemskab inkluderer:

  • Fem netværksmøder som fokuserer på toplederens kompetencer, forretningsudviklerens redskaber, de nye teknologiers impact, innovationsledelse, den gode investering og bestyrelsesarbejde.
  • Alle møder har indlægsholdere med højt engagement, som inspirerer og provokerer til at få dig til at tænke nyt.
  • Du får konkrete værktøjer til forretningsudvikling, ledelse og bestyrelsesarbejde.
  • Vi fokuserer på at fremme tillid, selvstændighed, mod, videndeling og samarbejde på kryds og tværs af alle medlemmer.
  • Vore netværksmøder finder sted på inspirerende lokationer i og omkring København, som relaterer sig til vores ramme af forretning, teknologi og innovation.
  • Vi glæder os til at se jer alle i dedikerede samtaler og samarbejder, og vi undskylder på forhånd for eventuelle programændringer. Vi gør vores absolut bedste for at skabe programmer, der er inspirerende, energiskabende og karrierefremmende. Hvis der forekommer ændringer, så er det oftest for at gøre møderne endnu bedre.

Program CURIE Executive no. 1 2020/2021

 MOMENTS OF LIFT – Hvad er det som giver det sidste skub? Og hvordan træffer man gode beslutninger?

Hvad er det egentlig, som giver os dét lille skub, der gør, at vi rykker os? Både i det små og i det store. Hvad skal der til for, at du kan skabe netop det professionelle liv, som du drømmer om? Mødet omhandler nye former for ledelse (både det personlige og organisatoriske lederskab) og nye måder at arbejde på. 

 Hvor kommer Corona-krisen til at kradse mest fremadrettet, og hvad skal vi være opmærksomme på?

Hvordan har COVID19 påvirket forbrugeradfærd? Hvordan vil økonomien opføre sig fremadrettet? Hvad kan vi forvente af efterdyndinger på det første måneders choktilstand? Vi vil på mødet kigge på kundekontakt og -loyalitet, innovation, digital transformation og ændrede konkurrencevilkår.

 Hvordan ser arbejdspladsen ud i fremtiden? Hvilke nye måder arbejder vi på vinder frem?

Hvilke trends ser vi lige nu hos de organisationer, der klarer sig rigtig godt i forhold til procesoptimering, 4-dages arbejdsuger, remote organizations, virtuelt lederskab, innovation og motivation af medarbejdere? Hvad ser ud til at blive en fast del af kulturen fremadrettet efter corona’ens hjemmearbejdspladser, og hvad forsvinder igen? Mødet handler om nye former for organisationskultur og ledelse.

 Ring fencing – en ny måde at udvikle organisationer og forretning på

Hvad har Michael Jordan og basketball tilfælles med det nye danske roboteventyr Lifeline Robotics? Hvordan bruger man det klassiske finansielle ring fencing i en moderne udviklingskontekst? Det kigger vi på sammen til dette møde, som både handler om forretningsudvikling, robotter og kunstig intelligens, organisationsopbygning og growth hacking.

 Meaningful actions & social good – en ny vej til mere innovation

Hvilke sandkasseprojekter har Facebook i støbeskeen indenfor ‘data for good’? Hvorfor er det en god forretning at rykke fra et udelukkende kundeorienteret udviklingsfokus til samfundsorienteret innovation? Og hvilke nye veje viser erhvervslivet og verdensmålene? Mødet handler både om fremtidens strategi, ledelse og forretningsudvikling.

Program internationalt CURIE Executive 2020/2021 (engelsktalende)

BÆREDYGTIGHED OG ORGANISATORISK BEVIDSTHED
(mulighed for tilvalg af frokost fra kl. 12-14 GRATIS)

Hvad sker der i en organisation, hvor purpose and planet kommer før profit? Hvor er vi på vej hen? Sustainable leadership kræver nye kompetencer og revurdering af, hvordan man udfører sit job. Vi undersøger, hvordan det er muligt at balancere kortsigtede performancekrav med langsigtede bæredygtighedsmål. En af den moderne leders største opgaver.

STEALING FIRE – tech, hacks og mindset
(mulighed for tilvalg af middag fra kl. 17-21 GRATIS)
I løbet af de sidste ti år har førende executives vendt op og ned på, hvordan vi tidligere opfattede high performance. Ved at bruge sjældne og kontroversielle bevidsthedsniveauer forsøger verdens topledere på at løse kritiske udfordringer og udkonkurrere konkurrenterne. Er det noget, du kan lære af og leve i? Lad os udforske det sammen.

Program føler
(mulighed for tilvalg af frokost fra kl. 12-14 GRATIS)

Program følger

(mulighed for tilvalg af middag fra kl. 17-20 GRATIS)

Program følger

(mulighed for tilvalg af frokost fra kl. 12-14 GRATIS)

Netværksfacilitator

Susanne Odgaard er vores karismatiske og vellidte netværksfacilitator. Hun er en erfaren forretningsudvikler, strategisk coach, serie-iværksætter og keynote speaker. Hendes ekspertise dækker over innovationsstrategier, disruption, nye teknologier, eksponentiel forretningsudvikling og de kompetencer samt mindset, som gør sig gældende for ledelse i det 21. århundrede.

Tilmelding - CURIE Executive

Hvis du har lyst til at tilmelde dig CURIE Executive så skriv en mail til netværkets facilitator Susanne Odgaard på susanne@curie.dk. Skriv gerne lidt om dig selv og om hvorfor du gerne vil være med i netværket. Inkluder gerne dit telefonnummer, så ringer Susanne op til dig snarest muligt for at snakke mulighederne om medlemskab igennem.

 

Gør en forskel i en svær tid

CURIE Inspired er online møder hver tirsdag og torsdag kl. 13.00 13.45 i marts og april 2020.

* Bringer relevante værktøjer til dig i en svær tid

* Vigtigt for især forretningsudviklere, ledere og selvstændige

* Alle er velkomne – både mænd og kvinder

* CURIE INSPIRED ER GRATIS for alle

Hop på CURIE Inspired hver:

TIRSDAG på ZOOM (klik på linket og du er på rette vej)

TORSDAG på ZOOM (klik på linket og du er på rette vej)

Program

Hvad gør man når alle kunderne forsvinder på en uge?

I dag sætter vi Tage Nielsen (bestyrelsesformand i Meyers Koncern) i den varme stol for at kunne rådgive dig og de andre små virksomheder i at drive forretning lige nu ved at bruge simpel og sund fornuft. 

Deltag via Zoom ved at klikke på dette link!

 

CURIE Inspired handler i dag om, hvordan man laver strategi og planlægger, når fremtiden er usikker. Tidligere direktør for Boston Consulting Group og bestyrelsesformand i bl.a. IIH Nordic Jens Harsaae er med på mødet.

Deltag via zoom ved at klikke på dette link!

Højt humør, fokus og produktivitet i dit hjemmekontor.

CURIE Inspired handler i dag om, hvordan du holder dit humør, fokus og produktivitet højt i dit hjemmekontor. Fremtids- og hjernenørd Louise Opprud Jakobsen er med på mødet.

Deltag via Zoom ved at klikke på dette link!

Tiden lige nu handler ikke kun om hjælpepakker, omorganisering og strukturering. Det handler i høj grad om at kunne bringe nærvær til sine medarbejdere. Erhvervscoach Roxana Kia bringer nærvær og hjerte ind i det digitale rum og deler ud af værktøjer til, hvordan du kan gøre det samme. 

Deltag via zoom ved at klikke på dette link!

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere