Netværk for ambitiøse kvinder

I CURIE Executive finder du spændende, ambitiøse kvinder, som du kan læne dig op ad, lade dig inspirere af og udvikle dig sammen med. Fælles for netværket er, at alle er drevne forretningsudviklere, har imødekommende personligheder og ønsker at gøre en forskel. Sammen kigger vi på nye teknologiers impact, toplederens kompetencer fremadrettet, investering og bestyrelsesarbejde.

Du skal vælge CURIE Executive, hvis du allerede står eller har lyst til at stå i spidsen for noget stort og ønsker at styrke dig sammen med andre kvinder. Hvis du læser dette og tænker, at CURIE Executive er netværket for dig så skriv en mail til Susanne Odgaard (facilitator af netværket) på susanne@curie.dk og få en snak for at finde ud af om netværket er noget for dig.

Hvorfor dette netværk?
CURIE Executive er skabt for at give dig de skarpeste redskaber til at opnå dine professionelle drømme. I netværket diskuterer vi nye teknologiers impact, toplederens kompetencer og den gode investering i tid og økonomi. I CURIE Executive er der plads til dig og dine drømme. Ingen drøm er for stor eller mærkelig. Vi støtter dig i lige det, som du vil.

Medlemskab

Årligt medlemskab koster 20.000 kr (ekskl. moms).

Det årlige medlemskab inkluderer:

  • Fem netværksmøder som fokuserer på toplederens kompetencer, forretningsudviklerens redskaber, de nye teknologiers impact, innovationsledelse, den gode investering og bestyrelsesarbejde.
  • Alle møder har indlægsholdere med højt engagement, som inspirerer og provokerer til at få dig til at tænke nyt.
  • Du får konkrete værktøjer til forretningsudvikling, ledelse og bestyrelsesarbejde.
  • Vi fokuserer på at fremme tillid, selvstændighed, mod, videndeling og samarbejde på kryds og tværs af alle medlemmer.
  • Vore netværksmøder finder sted på inspirerende lokationer i og omkring København, som relaterer sig til vores ramme af forretning, teknologi og innovation.
  • Vi glæder os til at se jer alle i dedikerede samtaler og samarbejder, og vi undskylder på forhånd for eventuelle programændringer. Vi gør vores absolut bedste for at skabe programmer, der er inspirerende, energiskabende og karrierefremmende. Hvis der forekommer ændringer, så er det oftest for at gøre møderne endnu bedre.

Netværksfacilitator

Susanne Odgaard er vores karismatiske og vellidte netværksfacilitator. Hun er en erfaren forretningsudvikler, strategisk coach, serie-iværksætter og keynote speaker. Hendes ekspertise dækker over innovationsstrategier, disruption, nye teknologier, eksponentiel forretningsudvikling og de kompetencer samt mindset, som gør sig gældende for ledelse i det 21. århundrede.

Tilmelding - CURIE Executive

Hvis du har lyst til at tilmelde dig CURIE Executive så skriv en mail til netværkets facilitator Susanne Odgaard på susanne@curie.dk. Skriv gerne lidt om dig selv og om hvorfor du gerne vil være med i netværket. Inkluder gerne dit telefonnummer, så ringer Susanne op til dig snarest muligt for at snakke mulighederne om medlemskab igennem.

 

Gør en forskel i en svær tid

CURIE Inspired er online møder hver tirsdag og torsdag kl. 13.00 13.45 i marts og april 2020.

* Bringer relevante værktøjer til dig i en svær tid

* Vigtigt for især forretningsudviklere, ledere og selvstændige

* Alle er velkomne – både mænd og kvinder

* CURIE INSPIRED ER GRATIS for alle

Hop på CURIE Inspired hver:

TIRSDAG på ZOOM (klik på linket og du er på rette vej)

TORSDAG på ZOOM (klik på linket og du er på rette vej)

Program

Hvad gør man når alle kunderne forsvinder på en uge?

I dag sætter vi Tage Nielsen (bestyrelsesformand i Meyers Koncern) i den varme stol for at kunne rådgive dig og de andre små virksomheder i at drive forretning lige nu ved at bruge simpel og sund fornuft. 

Deltag via Zoom ved at klikke på dette link!

 

CURIE Inspired handler i dag om, hvordan man laver strategi og planlægger, når fremtiden er usikker. Tidligere direktør for Boston Consulting Group og bestyrelsesformand i bl.a. IIH Nordic Jens Harsaae er med på mødet.

Deltag via zoom ved at klikke på dette link!

Højt humør, fokus og produktivitet i dit hjemmekontor.

CURIE Inspired handler i dag om, hvordan du holder dit humør, fokus og produktivitet højt i dit hjemmekontor. Fremtids- og hjernenørd Louise Opprud Jakobsen er med på mødet.

Deltag via Zoom ved at klikke på dette link!

Tiden lige nu handler ikke kun om hjælpepakker, omorganisering og strukturering. Det handler i høj grad om at kunne bringe nærvær til sine medarbejdere. Erhvervscoach Roxana Kia bringer nærvær og hjerte ind i det digitale rum og deler ud af værktøjer til, hvordan du kan gøre det samme. 

Deltag via zoom ved at klikke på dette link!

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere