Mesterværk

THRIVING IN THE AGE OF RAPID CHANGE kigger nærmere på det, som påvirker vores hverdag. Vi lever i en underlig tid hvor teknologi, vores livsstil og arbejdskultur udfordrer vores sensibilitet, hjerte og sjæl.

Vi fokuserer hele dagen på, hvordan vores tidsalder fyldt af hastige forandringer påvirker dig, din forretning og vores samfund. Vi er her for at lytte, lære og skabe de nødvendige ændringer, så vi kan leve livet, som vi ønsker det.

På programmet har vi flere førende eksperter indenfor forretningsudvikling, ny teknologi, ledelse, spiritualitet og fysisk wellbeing. Hvorfor? Fordi det hele er en del af at blive en god projektleder, entreprenør eller forretningskvinde.

Tema

Målet med dagen er at styrke kvinder til at trives i vores accelererende tidsalder. Vi forventer at du finder en øget indre styrke, energi og masser af gode ideer til hvordan du kan balancere paradokser i vores udfordrende tidsalder.

Susanne Odgaard, grundlægger af CURIE, tager føringen denne dag, men hun er heldigvis bakket op af et fantastisk team af exceptionelle mennesker.

Hvem kan deltage?
Du er nærmest skabt til denne event hvis du er en cool projektleder, en modig entreprenør eller en ambitiøs kvinde som er interesseret i at få mest ud af disse underlige tider.

Speakers

På dette års CURIE års-event vil du møde både internationale og danske speakers der alle vil være dybt inspirerende og vidende indenfor deres felt.

Tilmelding

Hvis du har spørgsmål til eventet så skriv til os på susanne@curie.dk

CURIE har tre eksklusive professionelle netværk for forretningskvinder, ildsjæle og iværksættere. Lær de tre netværk bedre at kende her.

CURIE EXECUTIVE

Netværket for dig, som ønsker at nå til tops, skabe forretning og gøre en forskel. I netværket finder du kvinder, som du kan læne dig op ad, lade dig inspirere af og udvikle dig sammen med.

CURIE of TOMORROW

For de nysgerrige kvinder. Leder du efter et netværk, som kan inspirere din hverdag med de nyeste tendenser indenfor teknologi, forretningsudvikling og innovation?

CURIE EXPLORER

Dette år lancerer vi et splinternyt netværk. CURIE Explorer er for dig, som gerne vil starte dit eget firma. Du har brændt for at springe ud som
iværksætter længe men endnu ikke haft modet.

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere