Netværk for inspirerende kvinder

Netværket er fyldt med inspirerende kvinder, der arbejder med forretningsudvikling, nye teknologier og innovation. Det er et netværk for dig, som gerne vil have mere ud af professionelle netværksmøder. Sammen holder vi dig til ilden, så du kan realisere dine drømme, samtidig med at dit perspektiv på nye teknologier, innovation og forretningsudvikling bliver skarpt.

Vi mødes fem gange om året på forskellige inspirerende steder i København. Tidligere har vi blandt andet holdt vores møder i de innovative lokaler hos Google, Leo Innovation Lab, SOHO, DareDisrupt, klub og IDA innovate. Typisk starter et møde med et oplæg fra en af de førende tænkere indenfor dagens emne. Emnerne har altid et fokus på det som er vigtigt at lære at kende og forholde sig til lige nu. Det kan f.eks. være kunstig intelligens, nye forretningsmodeller, digital transformation. Derefter arbejder vi med emnet sammen. Det kan være alt fra blot en diskussion til en hands on workshop.

Sidste halvdel af mødet bruger vi på at sparre med hinanden i netværket. Nogle gange laver vi en-til-en sparring og andre gange lidt større gruppediskussioner. Det skifter hver gang og afhænger af gruppens ønsker og behov.

Hvorfor dette netværk?
Du skal melde dig ind i CURIE of Tomorrow hvis du har lyst til at være sammen med andre spændende kvinder for at udvikle dit perspektiv på nutidens teknologiske muligheder og udfordringer, har lyst til at udvikle dig personligt og har lyst til at få et netværk af geniale kvinder foræret.

Medlemskab

Årligt medlemskab koster 8.000 kr (ekskl. moms).

Det årlige medlemskab, som starter til september 2019 og slutter i juni 2020, inkluderer:

  • Fem årlige netværksmøder som fokuserer på forretningsudvikling, ny teknologi og innovation.
  • Alle møder har engagerede indlægsholdere, som inspirerer og provokerer til nye måder at tænke på.
  • Du får konkrete værktøjer til personlig udvikling, teknologiforståelse, forretningsudvikling og innovationsledelse.
  • Vi fokuserer på at fremme tillid, selvstændighed, mod, videndeling og samarbejde på kryds og tværs af alle medlemmer.
  • Vore netværksmøder finder sted på inspirerende lokationer i og omkring København, som relaterer sig til vores ramme af forretning, teknologi og innovation.
  • Vi glæder os til at se jer alle i dedikerede samtaler og samarbejder, og vi undskylder på forhånd for eventuelle programændringer. Hvis der forekommer ændringer, så er det oftest for at gøre møderne endnu bedre.

Program

“Moments of Lift” og hvordan træffer jeg de rigtige beslutninger? 

Hvad er det egentlig, som giver os dét lille skub, der gør, at vi rykker os? Både i det små og i det store. Hvad skal der til for, at du kan skabe netop det professionelle liv, som du drømmer om? Hvordan træffer du de rigtige beslutninger både professionelt og personligt. Mødet omhandler nye former for ledelse (både det personlige og organisatoriske lederskab).

Hvordan udvikler arbejdskulturen sig i øjeblikket?

Hvilke trends ser vi lige nu hos de organisationer, der klarer sig rigtig godt i forhold til procesoptimering, 4-dages arbejdsuger, remote organizations, virtuelt lederskab, innovation og motivation af medarbejdere? Hvad ser ud til at blive en fast del af kulturen fremadrettet efter corona’ens hjemmearbejdspladser, og hvad forsvinder igen? Mødet handler om nye former for organisationskultur og ledelse.

Ring fencing – en ny måde at udvikle på.

Hvad har Michael Jordan og basketball tilfælles med det nye danske roboteventyr Lifeline Robotics? Hvordan bruger man det klassiske finansielle ring fencing i en moderne udviklingskontekst? Det kigger vi på sammen til dette møde, som både handler om forretningsudvikling, robotter og kunstig intelligens, organisationsopbygning og growth hacking.

De vildeste teknologier og fremtidens 2021

Hvilket nye teknologier kommer ud af Silicon Valley i øjeblikket? Hvad skal jeg være særligt opmærksom på? Hvad har “stealing fire” (dvs. Silicon Valleys nye teamledelse) med teknologier at gøre? Og hvad kan vi lære af det? Mødet handler om nye teknologier, fremtiden og strategisk lederskab.

Meaningful actions & social good

Hvilke sandkasseprojekter har Facebook i støbeskeen indenfor ‘data for good’? Hvorfor er det en god forretning at rykke fra et udelukkende kundeorienteret udviklingsfokus til samfundsorienteret innovation? Og hvilke nye veje viser erhvervslivet og verdensmålene? Mødet handler både om fremtidens strategi, ledelse og forretningsudvikling.

Netværksfacilitator

Susanne Odgaard er vores karismatiske og vellidte netværksfacilitator. Hun er en erfaren forretningsudvikler, strategisk coach, serie-iværksætter og keynote speaker. Hendes ekspertise dækker over innovationsstrategier, disruption, nye teknologier, eksponentiel forretningsudvikling og de kompetencer samt mindset, som gør sig gældende for ledelse i det 21. århundrede.

Tilmelding

Hvis du har lyst til at tilmelde dig CURIE of Tomorrow så skriv en mail til netværkets facilitator Susanne Odgaard på susanne@curie.dk. Skriv gerne lidt om dig selv og om hvorfor du gerne vil være med i netværket. Inkluder gerne dit telefonnummer, så ringer Susanne op til dig snarest muligt for at snakke mulighederne om medlemskab igennem.

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere