Netværk for inspirerende kvinder

Netværket er fyldt med inspirerende kvinder, der arbejder med forretningsudvikling, nye teknologier og innovation. Det er et netværk for dig, som gerne vil have mere ud af professionelle netværksmøder. Sammen holder vi dig til ilden, så du kan realisere dine drømme, samtidig med at dit perspektiv på nye teknologier, innovation og forretningsudvikling bliver skarpt.

Vi mødes fem gange om året på forskellige inspirerende steder i København. Tidligere har vi blandt andet holdt vores møder i de innovative lokaler hos Google, Leo Innovation Lab, SOHO, DareDisrupt, klub og IDA innovate. Typisk starter et møde med et oplæg fra en af de førende tænkere indenfor dagens emne. Emnerne har altid et fokus på det som er vigtigt at lære at kende og forholde sig til lige nu. Det kan f.eks. være kunstig intelligens, nye forretningsmodeller, digital transformation. Derefter arbejder vi med emnet sammen. Det kan være alt fra blot en diskussion til en hands on workshop.

Sidste halvdel af mødet bruger vi på at sparre med hinanden i netværket. Nogle gange laver vi en-til-en sparring og andre gange lidt større gruppediskussioner. Det skifter hver gang og afhænger af gruppens ønsker og behov.

Hvorfor dette netværk?
Du skal melde dig ind i CURIE of Tomorrow hvis du har lyst til at være sammen med andre spændende kvinder for at udvikle dit perspektiv på nutidens teknologiske muligheder og udfordringer, har lyst til at udvikle dig personligt og har lyst til at få et netværk af geniale kvinder foræret.

Medlemskab

Årligt medlemskab koster 8.000 kr (ekskl. moms).

Det årlige medlemskab, som starter til september 2019 og slutter i juni 2020, inkluderer:

  • Fem årlige netværksmøder som fokuserer på forretningsudvikling, ny teknologi og innovation.
  • Alle møder har engagerede indlægsholdere, som inspirerer og provokerer til nye måder at tænke på.
  • Du får konkrete værktøjer til personlig udvikling, teknologiforståelse, forretningsudvikling og innovationsledelse.
  • Vi fokuserer på at fremme tillid, selvstændighed, mod, videndeling og samarbejde på kryds og tværs af alle medlemmer.
  • Vore netværksmøder finder sted på inspirerende lokationer i og omkring København, som relaterer sig til vores ramme af forretning, teknologi og innovation.
  • Vi glæder os til at se jer alle i dedikerede samtaler og samarbejder, og vi undskylder på forhånd for eventuelle programændringer. Hvis der forekommer ændringer, så er det oftest for at gøre møderne endnu bedre.

Program

DREAMS and DETAILS – et nyt design til strategi-, organisations- og personlig udvikling
Temaet er inspireret af bestyrelsesformand i Mærsk, Jim Hagemann Snabes, bog “Dreams and Details”, der omhandler en ny ramme for strategi- og organisationsudvikling. Det skal vi selvfølgelig kigge på fra et organisationsperspektiv samtidig med, at vi oversætter designet af drømme og detaljer til vores eget liv. For hvilke drømme har du med dit liv? Og hvilke detaljer arbejder du på i øjeblikket for at få dine drømme til at gå i opfyldelse?

FRUGAL INNOVATION – Silicon Savannah, tech og limits
Hvad gør man for, at resourcemæssige begrænsninger ikke er et problem men en mulighed? Hvordan hænger high-tech og low-cost sammen? Hvornår er løsninger egentlig ‘gode nok’? Vi lader os inspirere af værktøjet ‘frugal innovation’, som er det mindset der ligger bag mange high-tech, low-cost løsninger, som skaber velfærd og udvikling i Nairobi, også kaldet Silicon Savannah.

VIL DU DET & HAR DU DET? SÅ VIS DET! – dit personlige brand
Har du en fornemmelse for, hvilke aftryk du sætter og hvilke de indtryk du efterlader? Brænder du igennem med den side af dig, som du gerne vil vise og kendes for? Vi kigger på, hvordan du kan brænde igennem som den du er og komme ‘på niveau’ med dig selv.

HUMAN-BRAIN-INTERFACE – når computeren kan aflæse hvad du tænker
Forskere på MIT har udviklet et computer-interface, som kan transkribere de ord, som en forsøgsperson tænker inde i hovedet, men ikke siger højt. Men hvad betyder det for fremtiden? Hvad sker der, når vi kan tale direkte med computeren uden ord? Og hvor langt ud i fremtiden er vi egentlig?

ER ET NYT EVENTYR PÅ VEJ? – vi kigger ind i fremtiden
(mulighed for tilvalg af bobler og fejring fra kl. 20-22 GRATIS)
Der er flere områder, som ændrer sig dramatisk i øjeblikket. Sammen prøver vi at forestille os, hvordan verden ser ud om 5 år og 25 år. Hvad betyder det for os, vores familier, organisationer og samfund. Og hvad får det dig til at ville ændre lige nu?

Netværksfacilitator

Susanne Odgaard er vores karismatiske og vellidte netværksfacilitator. Hun er en erfaren forretningsudvikler, strategisk coach, serie-iværksætter og keynote speaker. Hendes ekspertise dækker over innovationsstrategier, disruption, nye teknologier, eksponentiel forretningsudvikling og de kompetencer samt mindset, som gør sig gældende for ledelse i det 21. århundrede.

Tilmelding

Hvis du har lyst til at tilmelde dig CURIE of Tomorrow så skriv en mail til netværkets facilitator Susanne Odgaard på susanne@curie.dk. Skriv gerne lidt om dig selv og om hvorfor du gerne vil være med i netværket. Inkluder gerne dit telefonnummer, så ringer Susanne op til dig snarest muligt for at snakke mulighederne om medlemskab igennem.

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere