Netværk for iværksættere

– når iværksætteren indeni dig ikke kan holdes tilbage længere

CURIE Explorer er for dig, der har lyst til at skabe det, du brænder for. I netværket arbejder vi med de værktøjer, du skal bruge for at prioritere og træffe forretningsmæssige skarpe beslutninger. Det dækker alt fra at styrke din forretningsplan, dit brand og din digitale understøttelse af din forretning. Desuden skal vi tale om hvordan man leder en start-up, prioriterer arbejdsopgaver, pitcher sin forretningside og opnår investering.

Ved at joine CURIE Explorer bliver du styrket gennem netværket til at træffe de rigtige beslutninger for dig, til at opnå modet til at gå fuldt ud i din retning og samtidig skabe en bæredygtig forretning.

Kort sagt så får du de værktøjer, som du skal bruge til at være selvstændig. Om du allerede har et CVR nummer eller ej gør ikke den store forskel i forhold til at joine netværket. Det vigtigste er, at du er passioneret om dit.

Hvem er med?
Netværket er for kvinder, der længe har gået med lysten til at springe ud som iværksætter men endnu ikke har taget skridtet fuldt ud endnu. Det er også for dig, der allerede er sprunget ud, men stadig mangler værktøjerne til at strømligne forretningen, prioritere retning og endnu ikke har fået rigtig gang i salget af dine ydelser.

Hvorfor skal jeg joine CURIE Explorer?
Du skal joine CURIE Explorer, hvis du sammen med os andre har lyst til at gøre din forretningsplan helt skarp, få input til din forretning og få styr på de værktøjer, som skal bære din forretning og dine valg helt i mål.

Medlemskab

Det halvårlige medlemskab koster 9.500 kr. (ekskl. moms).

Medlemskabet inkluderer:

  • Fem årlige netværksmøder som fokuserer på at styrke din forretningsplan, dit brand og din digitale understøttelse af forretningen.
  • Alle møder har engagerede indlægsholdere, som inspirerer dig til at træffe de rigtige valg, styrker dine forretningsplaner og dit brand.
  • Du får konkrete værktøjer til din forretningsplan, dit brand, din digitale adfærd, ledelse, prioritering, pitch og investering.
  • Vi fokuserer på at fremme tillid, selvstændighed, mod, videndeling og samarbejde på kryds og tværs af alle medlemmer.
  • Vore netværksmøder finder sted i Københavns iværksættermekka, Klub, Linnesgade 25.
  • Vi glæder os til at se jer alle i dedikerede samtaler og samarbejder, og vi undskylder på forhånd for eventuelle programændringer. Hvis der forekommer ændringer, så er det oftest for at gøre møderne endnu bedre.

Tilkøb af start-up coaching fra Susanne Odgaard:

4.000kr (ekskl. moms): 4 x 1,5 times session indenfor perioden januar 2020 – maj 2020. Tidspunkter koordineres individuelt.

Program

Vi kigger på forskellige forretningsmodeller, hvordan virker de bedst og hvordan udvælger man den som bedst passer til sin forretning. Vi kigger på dine ønsker finder frem til den forretningsmodel, som bedst passer til dig.

Hvordan ‘hacker’ du din forretning, så du hurtigere kommer på markedet? Hurtigere kommer i kontakt med de rigtige kunder og får en endnu større målgruppe? Hvordan vækster du uden at bruge mere tid og ressourcer?

Hvad er økonomien og investeringsplanerne i dit firma. Har du brug for investorer, og hvordan får du fat på dem? Eller hvis du ikke drømmer om investering, hvordan vokser du så din forretningorganisk.

Vi undersøger hvordan du kan sælge dine ydelser på en måde som passer bedst til dig. Mange ønsker ikke at sælge, da det kan være for pushy. Men hvad nu hvis det egentlig bare var helt almindeligt og menneskeligt?

Hvilken arbejdsform drømmer du om at have i din virksomhed? Er det en firedags arbejdsuge? Et kontorfællesskab? Workation hvor du arbejder i feriestemning året rundt? Eller skal det bare være helt normalt 8-16 fem dage om ugen? Der er vigtige overvejelser at gøre sig når man skaber sin forretning.

Netværksfacilitatorerne

Maria Flyvbjerg Bo og Susanne Odgaard er vores karismatiske og vellidte netværksfacilitatorer. 

Maria Flyvbjerg Bo er serie-iværksætter og har startet og solgt virksomheder de sidste 13 år. Hun hjælper større virksomheder lykkes med digital innovation ved at tænke som en startup og rådgiver startups i forretningsmodeller, go-to-market strategi, founder-problematikker, funding og forretningsudvikling.

Susanne Odgaard er en erfaren forretningsudvikler, strategisk coach, serie-iværksætter og keynote speaker. Hendes ekspertise dækker over innovationsstrategier, disruption, nye teknologier, eksponentiel forretningsudvikling og de kompetencer samt mindset, som gør sig gældende for ledelse i det 21. århundrede. 

Tilmelding

Hvis du har lyst til at tilmelde dig CURIE Explorer så skriv en mail til netværkets facilitator Susanne Odgaard på susanne@curie.dk. Skriv gerne lidt om dig selv og om hvorfor du gerne vil være med i netværket. Inkluder gerne dit telefonnummer, så ringer Susanne op til dig snarest muligt for at snakke mulighederne om medlemskab igennem.

Bliv en del af CURIE-universet og få inspirerende fortællinger fra hverdagen, gode ideer og meget mere. Tilmeld dig her og modtag CURIE INSPIRED, et nyhedsbrev, som giver dig viden, mod og styrke gennem de erfaringer, vi gør os i CURIE.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere