CURIE er det første netværk af sin slags i Københavnsområdet, hvor ambitiøse kvinder samles om interessen for forretningsudvikling, nye teknologier og innovation.

  

Om CURIE

 

Hvorfor kun kvinder?

 

 

CURIE er det første netværk af sin slags i Københavnerområdet, hvor ambitiøse kvinder samles om interessen for forretningsudvikling, nye teknologier og innovation.

 

I CURIE vil du møde de klogeste og mest innovative kvinder. Vi kombinerer den seneste viden med muligheder, oplysning med fællesskab og styrker med svagheder. Kvinde til kvinde!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I CURIE tror vi på, at vi har brug for noget nyt og andet, for at vi bedre kan udnytte de stærke kvindelige ressourcer, som er til stede i de mands-dominerende domæner inden for teknologi, innovation og forretningsudvikling.

 

Vi vil gerne give kvinder de bedste værktøjer, når de går på opdagelse i nye områder af teknologi, i udviklingen af nye forretningsmodeller samt udviklingen af værdifulde resultater - sammen med andre kvinder!

 

 

Virksomheder med kvinder i ledelsen præsterer bedst i alle McKinsey’s ni præstationsindikatorer. Så med Danmark rangerende som nr. 72 på verdensplan, når det kommer til kvinder i ledelsen, er der et seriøst behov for, at vi gør noget ved sagen.

 

Forskning viser, at det er sværere at forestille sig kvinders potentiale i forhold til mænds. Denne æra skal slutte, og det skal gøres ved at vise kvinders potentiale igen og igen.

Kilder: McKinsey, Catalyst, Credit Suisse Research, M. Siig (Nordea)

 

“Be less curious about people and more curious about ideas", Marie Curie (1867-1934) The world’s first female Nobel Price Winner

 

Sponsorer og partnere

 

 En helt særlig sponsor af CURIE er

 

 

Design-People er et prisvindende, skandinavisk innovations- og design agency. Virksomhedens passion er rodfæstet i formålet om at skabe oplevelser, som får mennesker til at trække på smilebåndet. I mere end ti år har de forbundet brands med nye målgrupper - især kvinder. Nilfisk, Kenwood, LG, Danfoss, Microsoft og Vifa er bare nogle af de brands, som Design-People har arbejdet med.

 

I CURIE er vi velsignet med visionære og strategisk tænkende sponsorer og partnere.

 

Inden for det sidste år har vi lavet partnerskaber med Mærsk Line, MobilePay, IBM, Google Denmark, Khora VR, DELTA, ReD Associate og Is it a Bird, for at skabe den bedst mulige facilitering af CURIE.

 

En stor og varm tak til alle vores sponsorer og samarbejdspartnere. Vi arbejder konstant mod et langvarigt, gensidigt tilfredsstillende samarbejde.

 

Hvis du er interesseret i at blive en CURIE-sponsor eller partner, så kontakt os på hello@curie.dk.

 

Copyright | CURIE Copenhagen 2018 | Esplanaden 38, 1263 Copenhagen, Denmark | +45 2539 2146

*Making an effort bringing valuable knowledge to you