NETVÆRK

NETVÆRK

INVESTERING

CURIE Executive for de ambitiøse forretningskvinder

Et netværk for kvinder som påtager sig et stort strategisk ansvar, og har minimum 10 års professionel erfaring.

Program 2018-2019

CURIE Executive

 

I CURIE Executive finder du spændende, ambitiøse kvinder, som du kan læne dig op ad, lade dig inspirere af og udvikle dig sammen med. Fælles for netværket er, at alle er drevne forretningsudviklere, har imødekommende personligheder og ønsker at gøre en forskel. Sammen kigger vi på investering, bestyrelsesarbejde, topledelse, de nye teknologier og innovation.

 

Du skal vælge CURIE Executive, hvis du står eller har lyst til at stå i spidsen for noget stort og ønsker at styrke dig sammen med andre kvinder. Hvis du læser dette og tænker, at CURIE Executive er netværket for dig så skriv en mail til Susanne Odgaard (facilitator af netværket) på susanne@curie.dk og få en snak for at se, om der er et godt match mellem dig og netværket.

 

Hvorfor dette netværk?

CURIE Executive er skabt for at give dig de skarpeste redskaber til at opnå dine professionelle drømme. I netværket diskuterer vi nye teknologiers impact, toplederens kompetencer og den gode investering i tid og økonomi. I CURIE Executive er der plads til dig og dine drømme. Ingen drøm er for stor eller mærkelig. Vi støtter dig i lige det, som du vil.

 

MEDLEMSKAB

Årligt medlemskab koster 16.000 kr (ekskl. moms).

 

Det årlige medlemskab, som starter til september 2019 og slutter i juni 2020, inkluderer:

- Fem netværksmøder som fokuserer på toplederens kompetencer, forretningsudviklerens redskaber, de nye teknologiers impact, innovationsledelse, den gode investering og bestyrelsesarbejde.

- Alle møder har indlægsholdere med højt engagement, som inspirerer og provokerer til at få dig til at tænke nyt.

- Du får konkrete værktøjer til forretningsudvikling, ledelse og bestyrelsesarbejde.

- Vi fokuserer på at fremme tillid, selvstændighed, mod, videndeling og samarbejde på kryds og tværs af alle medlemmer.

- Vore netværksmøder finder sted på inspirerende lokationer i og omkring København, som relaterer sig til vores ramme af forretning, teknologi og innovation.

 

Netværksfacilitator

Susanne Odgaard er vores karismatiske og vellidte netværksfacilitator. Hun er en erfaren forretningsudvikler, strategisk coach, serie-iværksætter og keynote speaker. Hendes ekspertise dækker over innovationsstrategier, disruption, nye teknologier, eksponentiel forretningsudvikling og de kompetencer samt mindset, som gør sig gældende for ledelse i det 21. århundrede.

 

Hvad vores medlemmer siger, når de bliver spurgt om, hvad de sætter mest pris på ved netværket:

“At møde andre ambitiøse og nysgerrige kvinder i et setup hvor det professionelle er i fokus og præsenteret med interessante vinkler i det digitale felt. Jeg er altid super inspireret, når jeg tager derfra."

 

"De utrolige lokationer, det veltilrettelagte program og at være sammen med de cooleste kvinder. Det giver mig et fremragende netværk og spændende samtaler."

27. september 2018 kl. 14 - 17

Emne - Dreams and details inspireret af Jim Hageman

Snape, bestyrelsesformand i Mærsk (Ledelse og strategi)

Det, som tidligere virkede bedst, virker nu ikke længere, og ledelsen er typisk de sidste, som får besked. Lige nu har du et valg: Du kan vælge at løbe risikoen ved at genopfinde dig selv eller løbe risikoen ved at lade være. På mødet fokuserer vi på, hvordan du genopfinder din virksomhed og dit lederskab for at imødekomme en disruptiv, digital fremtid.

 

15. november 2018 kl. 14 - 17

Emne - Hvorfor skaber big data store problemer for såvel sikkerhed som livskvalitet? (Ny teknologi og samfund)

Store virksomheder og start-ups bruger datateknologi, når de træffer beslutninger bl.a. indenfor medicinsk diagnose, kriminalitetsforebyggelse og kreditgodkendelser. Anvendelse af big data får os til at stille spørgsmål til, hvornår menneskelig supervision af algoritmer er absolut nødvendige. Desuden kigger vi på, hvordan vi sikrer vores data, penge, privatliv, nationale sikkerhed, når alt er tilgængelig på det store world wide web.

 

31. januar 2019 kl. 14 - 17

Emne - Hvorfor vi har brug for masser af kunstig intelligens i ledelsen (Forretning, ny teknologi og ledelse)

Hvor omfattende er kunstig intelligens egentlig, og hvad betyder det for vores forretning, lederskab og vores liv? Hvordan samarbejder vi som ledere med forskellige former for kunstig intelligens? Og hvorfor topper de nye trends indenfor digitale kundeoplevelser, samtalerne om marketing og kundehåndtering?

12. marts 2019 kl. 14 - 17

Emne - Strategisk forretningsudvikling - på den feminine måde (Forretningsudvikling, strategi og ledelse)

‘Shark fin market penetration’ og de korte ‘Google SPRINT’ udviklings-cyklus har influeret den måde, vi arbejder med strategi på. Porters ‘five forces’, SWOT, balanced scorecard og resten af ‘the old boys’ i management er på vej ud og har nu fået en ny søster i familien, som kaldes strategi-SPRINTs. Vi spørger os selv, hvad det betyder for strategisk forretningsudvikling og markedet.

 

6. juni 2019 kl. 14 - 20

Emne - Hvordan bliver man en mere gennemslagskraftig leder og kommunikatør? Afslutning og netværksfejring.

Ingen drømmer om at være ordinær, og hvad du bliver

matcher sjældent, hvad du rent faktisk er i stand til, beviser Roxana Kia igen og igen. Forestil dig, at du står på scenen med maksimum impact. Hvad vil der så ske? På mødet hjælper vi hinanden med at blive fremragende kommunikatører ved at identificere og udfolde hver enkelts fulde power som speaker, leder og motivator.

 

 

 

Vi glæder os til at se jer alle i dedikerede samtaler og samarbejder, og vi undskylder på forhånd for eventuelle ændringer i programmet. Vi gør vores absolut bedste for at skabe programmer, der er inspirerende, energiskabende og stimulerende.

 

Velkommen

 

CURIE Executive - 16.000 kr (ekskl. moms)

Et års medlemskab 2019/2020 af CURIE Executive.

 

Inkluderer fem årlige netværksmøder, workshopmateriale og forplejning, inspirerende indlægsholdere, værktøjer, inspirerende lokationer og en betydelig discount på alle CURIE aktiviteter.

 

CURIE of Tomorrow for de inspirerede kvinder

Et netværk for de nysgerrige kvinder der gerne vil vide mere om de nye teknologier, forretningsudvikling og fremtidens ledelse

Program 2018/2019

Netværket CURIE of Tomorrow er fyldt med inspirerende kvinder der arbejder med forretningsudvikling, nye teknologier og innovation. Det er et netværk for dig som gerne vil have mere ud af netværksmøder. Sammen holder vi dig til ilden, så du kan realisere dine drømme samtidig med at dit perspektiv på nye teknologier, innovation og forretningsudvikling bliver skarpt.

 

Vi mødes fem gange om året på forskellige inspirerende steder i København. Tidligere har vi blandt andet holdt vores møder i de innovative lokaler hos Google, Leo Innovation Lab, SOHO, DareDisrupt, klub og IDA innovate. Typisk starter et møde med et oplæg fra en af de førende tænkere indenfor dagens emne. Derefter arbejder vi med emnet sammen. Det kan være alt fra blot en diskussion til en hands on workshop.

 

Sidste halvdel af mødet bruger vi på at sparre med hinanden i netværket. Nogle gange laver vi en-til-en sparring, andre gange gruppediskussioner, ’Susanne og monopolet’. Det skifter hver gang og afhænger af gruppens ønsker og behov.

 

Hvorfor dette netværk?

Du skal melde dig ind i CURIE of Tomorrow hvis du har lyst til at være sammen med andre spændende kvinder for at udvikle dit perspektiv på nutidens teknologiske muligheder og udfordringer, har lyst til at udvikle dig personligt og har lyst til at få et netværk af geniale kvinder foræret.

 

MEDLEMSKAB

Medlemskabsprisen er 8.000 kr / år (ekskl. moms)

 

Det årlige medlemskab som starter til september 2019 og slutter i juni 2020 inkluderer:

- Fem årlige netværksmøder som fokuserer på forretningsudvikling, ny teknologi og innovation.

- Alle møder har engagerede indlægsholdere, som inspirerer og provokerer til nye måder at tænke på.

- Du får konkrete værktøjer til personlig udvikling, teknologiforståelse, forretningsudvikling og innovationsledelse.

- Vi fokuserer på at fremme tillid, selvstændighed, mod, videndeling og samarbejde på kryds og tværs af alle medlemmer.

- Vore netværksmøder finder sted på inspirerende lokationer i og omkring København som relaterer sig til vores ramme af forretning, teknologi og innovation.

 

Netværksfacilitator

Susanne Odgaard er vores karismatiske og vellidte netværks facilitator. Hun er en erfaren forretningsudvikler, strategisk coach, serie iværksætter, underviser og keynote speaker. Hendes ekspertise dækker over innovationsstrategier, disruption, nye teknologier, eksponentiel forretningsudvikling og de kompetencer samt mindset som gør sig gældende for ledelse i det 21. århundrede.

 

Hvad vores medlemmer sætter størst pris på:

“Det er indsigten i de sidste nye trends inden for teknologi, innovation og forretningsmodeller, og det, at mødes med andre kvinder, som deler samme interesser som mig selv”.

 

“Det er når jeg går hjem fra et netværksmøde, fyldt med energi, og nye input som summer i hovedet. Min verden har udvidet sig efter jeg er blevet en del af netværket”.

 

 

20. september 2018 kl. 17-20

Emne - High performance - vi sætter dine tanker under mikroskopet (videnskab, teknologi og personlig lederskab)

Dine mikrobiomer (de ca. 38 trillioner celle bakterier som lever på og i dig) og neurovidenskaben har en hel del nye ting at tilbyde, når du vil forstår hvordan du som menneske fungerer. Hvorfor er du nogen gange bare helt genial, og tænker som en rockstjerne (og andre gang knap så meget)? Kom med på denne rejse, hvor vi dykker ned i sfæren af New Performance-Science. (Ny teknologi og videnskab, ledelse og performance)

 

14. november 2018 kl. 17-20

Emne - Kina, et wake-up call før det er for sent (forretning og innovation)

Den kinesiske regering og kinesiske virksomheder tager i øjeblikket seriøse skridt mod at blive verdensmestre i innovative high tech markeder. Kina spiller allerede en signifikant rolle på markedet indenfor social media og e-trade - meget mere end de fleste mennesker faktisk aner. Bliv inspireret af, og lær af, den dygtige forfatter og forretningsrejsende Christina Boutrup. (Forretning, world power, teknologi og marked)

 

30. januar 2019 kl. 17-20

Emne - Hvorfor er de største ledere nutidens opdagelsesrejsende? (21. århundrede)

Lær hvordan du hviler i at miste synet af den sikre kyst, samtidig med at du med et roligt men stærk mindset erobrer nyt land. På dette møde fokuserer vi på ‘the new art of leadership’, og nødvendigheden af at mestre improvisation og passion. (Udfordrende lederskab, eksponentiel lederskab, det 21. århundredes ledelsesmæssige kompetencer og mindset)

14. marts 2019 kl. 17-20

Emne - Har Blockchain-teknologien potentialet til at

sende chokbølger ud i samfundet? (Disruption, new tech)

Hvad er Blockchain egentlig og hvilket problemer løser det? Hvorfor er teknologien en frontrunner inden for disruption? Og hvordan kan du klæde din organisation på til at håndtere chockbølgerne? Hvad har du brug for at tage stilling til allerede nu? (Blockchain og disruptivt midset)

 

19. juni 2019 kl. 17-21.30

Emne - Hvorfor bør kvinder træne organisatorisk vækst

anderledes end traditionelt? (Business, vækst, finans)

Når man taler med bestyrelsesmedlemmer, forretningsejere og investorer, stiller de alle de samme spørgsmå om og om igen: Hvorfor er kvinder så dårlige til at få forretninger til at vokse? På dette møde går vi sammen på opdagelse i de antagelser, som ligger bag dette spørgsmål og identificerer styrkerne i det at drive forretning ‘the female way’. Resultatet bliver, at vi alle vil være bevidste om at bruge individuelle styrker, når der skal skabes vækst på egen bane. (Investeringer, bæredygtig vækst og the female way)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi glæder os til at se jer alle i dedikerede samtaler og samarbejder, og vi undskylder på forhånd for eventuelle ændringer i programmet. Vi gør vores absolut bedste for at skabe programmer, der er inspirerende, energiskabende og stimulerende.

 

 

Velkommen

 

CURIE Executive - 8.000 kr (ekskl. moms)

Et års medlemskab 2019/2020 af CURIE of Tomorrow.

 

Inkluderer fem årlige netværksmøder, workshopmateriale og forplejning, inspirerende indlægsholdere, værktøjer, inspirerende lokationer og en betydelig discount på alle CURIE aktiviteter.

CURIE Invest

"Din vej til at blive aktiehandler"

Lanceres til marts 2019

CURIE Invest er for dig som gerne vil udvikle dit økonomiske talent, optimere dine investeringer

i aktiehandel og prøve kræfter med at

være business angel.

Medlemskabet inkluderer:

  • Online læringsforløb i 3 moduler
  • Fokus på penge og aktiehandel.
  • Professionelt udarbejdet af Susanne
  • Odgaard og Louise Fredbo-Nielsen.
  • Masser af faglige inspiration fra eksperter.
  • Et trygt og modigt univers, hvor videndeling
  • forekommer naturligt blandt medlemmerne.

Hvornår kan jeg tilmelde mig?

Tilmelding starter i februar 2019

 

Online læring

På curieinvest.dk kan du finde undervisning i primært aktiehandel som en start.

 

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os i CURIE på hello@curie.dk

Copyright | CURIE Copenhagen 2018 | Esplanaden 38, 1263 Copenhagen, Denmark | +45 2539 2146

*Making an effort bringing valuable knowledge to you