NETVÆRK

NETVÆRK

INVESTERING

CURIE Executive for de ambitiøse forretningskvinder

Et netværk for kvinder som påtager sig et stort strategisk ansvar, og har minimum 10 års professionel erfaring.

Program 2019-2020

CURIE Executive

 

I CURIE Executive finder du spændende, ambitiøse kvinder, som du kan læne dig op ad, lade dig inspirere af og udvikle dig sammen med. Fælles for netværket er, at alle er drevne forretningsudviklere, har imødekommende personligheder og ønsker at gøre en forskel. Sammen kigger vi på investering, bestyrelsesarbejde, topledelse, de nye teknologier og innovation.

 

Du skal vælge CURIE Executive, hvis du står eller har lyst til at stå i spidsen for noget stort og ønsker at styrke dig sammen med andre kvinder. Hvis du læser dette og tænker, at CURIE Executive er netværket for dig så skriv en mail til Susanne Odgaard (facilitator af netværket) på susanne@curie.dk og få en snak for at se, om der er et godt match mellem dig og netværket.

 

Hvorfor dette netværk?

CURIE Executive er skabt for at give dig de skarpeste redskaber til at opnå dine professionelle drømme. I netværket diskuterer vi nye teknologiers impact, toplederens kompetencer og den gode investering i tid og økonomi. I CURIE Executive er der plads til dig og dine drømme. Ingen drøm er for stor eller mærkelig. Vi støtter dig i lige det, som du vil.

 

MEDLEMSKAB

Årligt medlemskab koster 16.000 kr (ekskl. moms).

 

Det årlige medlemskab, som starter til september 2019 og slutter i juni 2020, inkluderer:

- Fem netværksmøder som fokuserer på toplederens kompetencer, forretningsudviklerens redskaber, de nye teknologiers impact, innovationsledelse, den gode investering og bestyrelsesarbejde.

- Alle møder har indlægsholdere med højt engagement, som inspirerer og provokerer til at få dig til at tænke nyt.

- Du får konkrete værktøjer til forretningsudvikling, ledelse og bestyrelsesarbejde.

- Vi fokuserer på at fremme tillid, selvstændighed, mod, videndeling og samarbejde på kryds og tværs af alle medlemmer.

- Vore netværksmøder finder sted på inspirerende lokationer i og omkring København, som relaterer sig til vores ramme af forretning, teknologi og innovation.

 

Netværksfacilitator

Susanne Odgaard er vores karismatiske og vellidte netværksfacilitator. Hun er en erfaren forretningsudvikler, strategisk coach, serie-iværksætter og keynote speaker. Hendes ekspertise dækker over innovationsstrategier, disruption, nye teknologier, eksponentiel forretningsudvikling og de kompetencer samt mindset, som gør sig gældende for ledelse i det 21. århundrede.

 

Hvad vores medlemmer siger, når de bliver spurgt om, hvad de sætter mest pris på ved netværket:

“At møde andre ambitiøse og nysgerrige kvinder i et setup hvor det professionelle er i fokus og præsenteret med interessante vinkler i det digitale felt. Jeg er altid super inspireret, når jeg tager derfra."

 

"De utrolige lokationer, det veltilrettelagte program og at være sammen med de cooleste kvinder. Det giver mig et fremragende netværk og spændende samtaler."

25. september 2019 kl. 14-17

DARE TO LEAD - hvad der sker, når du tør tage lederskab

(mulighed for tilvalg af afslappende bobler fra kl. 17-18 GRATIS)

Mod og angst er ikke hinandens modsætninger. De fleste af os føler os modige og bange på nøjagtig samme tid. Sammen kigger vi på hvad der sker, når du tør eje dit lederskab? Hvor fører det dig hen?

 

4. november 2019 kl. 14-17

BESTYRELSER I FREMTIDEN - er du med?

(mulighed for tilvalg af frokost fra kl. 12-14 GRATIS)

De fleste virksomheder oplever en usikkerhed, når de kigger ind i fremtiden. Hvad ønsker kunderne, hvordan vil markedet opføre sig, og hvilke nye teknologier vil påvirke vores konkurrencefordel?  Vi kigger på hvilke nye krav det stiller til bestyrelserne i fremtiden? Er der brug for nye kompetencer?

 

23. januar 2020 kl. 14-17

SILICON SAVANNAH - frugal innovation

(mulighed for tilvalg af middag fra kl. 17-20 GRATIS)

Hvad gør man for, at resourcemæssige begrænsninger ikke er et problem men en mulighed? Hvordan hænger high-tech og low-cost sammen? Hvornår er løsninger egentlig ‘gode nok’? Vi lader os inspirere af værktøjet ‘frugal innovation’, som er det mindset der ligger bag mange high-tech, low-cost løsninger, som skaber velfærd og udvikling i Nairobi, også kaldet Silicon Savannah.

17. marts 2020 kl. 14-17

STEALING FIRE - tech, hacks og mindset

(mulighed for tilvalg af frokost fra kl. 12-14 GRATIS)

I løbet af de sidste ti år har førende executives vendt op og ned på, hvordan vi tidligere opfattede high performance. Ved at bruge sjældne og kontroversielle bevidsthedsniveauer forsøger verdens topledere på at løse kritiske udfordringer og udkonkurrere konkurrenterne. Er det noget, du kan lære af og leve i? Lad os udforske det sammen.

 

11. juni 2020 kl. 14-17

BÆREDYGTIGHED OG ORGANISATORISK BEVIDSTHED

(mulighed for tilvalg af middag fra kl. 17-21 GRATIS)

Hvad sker der i en organisation, hvor purpose and planet kommer før profit? Hvor er vi på vej hen? Sustainable leadership kræver nye kompetencer og revurdering af, hvordan man udfører sit job. Vi undersøger, hvordan det er muligt at balancere kortsigtede performancekrav med langsigtede bæredygtighedsmål. En af den moderne leders største opgaver.

 

 

 

Vi glæder os til at se jer alle i dedikerede samtaler og samarbejder, og vi undskylder på forhånd for eventuelle ændringer i programmet. Vi gør vores absolut bedste for at skabe programmer, der er inspirerende, energiskabende og stimulerende.

 

Velkommen

 

CURIE Executive - 16.000 kr (ekskl. moms)

Et års medlemskab 2019/2020 af CURIE Executive.

 

Inkluderer fem årlige netværksmøder, workshopmateriale og forplejning, inspirerende indlægsholdere, værktøjer, inspirerende lokationer og en betydelig discount på alle CURIE aktiviteter.

 

CURIE of Tomorrow for de inspirerede kvinder

Et netværk for de nysgerrige kvinder der gerne vil vide mere om de nye teknologier, forretningsudvikling og fremtidens ledelse

Program 2019/2020

Netværket CURIE of Tomorrow er fyldt med inspirerende kvinder der arbejder med forretningsudvikling, nye teknologier og innovation. Det er et netværk for dig som gerne vil have mere ud af netværksmøder. Sammen holder vi dig til ilden, så du kan realisere dine drømme samtidig med at dit perspektiv på nye teknologier, innovation og forretningsudvikling bliver skarpt.

 

Vi mødes fem gange om året på forskellige inspirerende steder i København. Tidligere har vi blandt andet holdt vores møder i de innovative lokaler hos Google, Leo Innovation Lab, SOHO, DareDisrupt, klub og IDA innovate. Typisk starter et møde med et oplæg fra en af de førende tænkere indenfor dagens emne. Derefter arbejder vi med emnet sammen. Det kan være alt fra blot en diskussion til en hands on workshop.

 

Sidste halvdel af mødet bruger vi på at sparre med hinanden i netværket. Nogle gange laver vi en-til-en sparring, andre gange gruppediskussioner, ’Susanne og monopolet’. Det skifter hver gang og afhænger af gruppens ønsker og behov.

 

Hvorfor dette netværk?

Du skal melde dig ind i CURIE of Tomorrow hvis du har lyst til at være sammen med andre spændende kvinder for at udvikle dit perspektiv på nutidens teknologiske muligheder og udfordringer, har lyst til at udvikle dig personligt og har lyst til at få et netværk af geniale kvinder foræret.

 

MEDLEMSKAB

Medlemskabsprisen er 8.000 kr / år (ekskl. moms)

 

Det årlige medlemskab som starter til september 2019 og slutter i juni 2020 inkluderer:

- Fem årlige netværksmøder som fokuserer på forretningsudvikling, ny teknologi og innovation.

- Alle møder har engagerede indlægsholdere, som inspirerer og provokerer til nye måder at tænke på.

- Du får konkrete værktøjer til personlig udvikling, teknologiforståelse, forretningsudvikling og innovationsledelse.

- Vi fokuserer på at fremme tillid, selvstændighed, mod, videndeling og samarbejde på kryds og tværs af alle medlemmer.

- Vore netværksmøder finder sted på inspirerende lokationer i og omkring København som relaterer sig til vores ramme af forretning, teknologi og innovation.

 

Netværksfacilitator

Susanne Odgaard er vores karismatiske og vellidte netværks facilitator. Hun er en erfaren forretningsudvikler, strategisk coach, serie iværksætter, underviser og keynote speaker. Hendes ekspertise dækker over innovationsstrategier, disruption, nye teknologier, eksponentiel forretningsudvikling og de kompetencer samt mindset som gør sig gældende for ledelse i det 21. århundrede.

 

Hvad vores medlemmer sætter størst pris på:

“Det er indsigten i de sidste nye trends inden for teknologi, innovation og forretningsmodeller, og det, at mødes med andre kvinder, som deler samme interesser som mig selv”.

 

“Det er når jeg går hjem fra et netværksmøde, fyldt med energi, og nye input som summer i hovedet. Min verden har udvidet sig efter jeg er blevet en del af netværket”.

 

 

30. september 2019 kl. 17-20

DREAMS and DETAILS - et nyt design til strategi-, organisations- og personlig udvikling

Temaet er inspireret af bestyrelsesformand i Mærsk, Jim Hagemann Snabes, bog “Dreams and Details”, der omhandler en ny ramme for strategi- og organisationsudvikling. Det skal vi selvfølgelig kigge på fra et organisationsperspektiv samtidig med, at vi oversætter designet af drømme og detaljer til vores eget liv. For hvilke drømme har du med dit liv? Og hvilke detaljer arbejder du på i øjeblikket for at få dine drømme til at gå i opfyldelse?

 

14. november 2019 kl. 17-20

FRUGAL INNOVATION - Silicon Savannah, tech og limits

Hvad gør man for, at resourcemæssige begrænsninger ikke er et problem men en mulighed? Hvordan hænger high-tech og low-cost sammen? Hvornår er løsninger egentlig ‘gode nok’? Vi lader os inspirere af værktøjet ‘frugal innovation’, som er det mindset der ligger bag mange high-tech, low-cost løsninger, som skaber velfærd og udvikling i Nairobi, også kaldet Silicon Savannah.

 

21. januar 2020 kl. 17-20

VIL DU DET & HAR DU DET? SÅ VIS DET! - dit personlige brand

Har du en fornemmelse for, hvilke aftryk du sætter og hvilke de indtryk du efterlader? Brænder du igennem med den side af dig, som du gerne vil vise og kendes for? Vi kigger på, hvordan du kan brænde igennem som den du er og komme ‘på niveau’ med dig selv.

19. marts 2020 kl. 17-20

HUMAN-BRAIN-INTERFACE - når computeren kan aflæse hvad du tænker

Forskere på MIT har udviklet et computer-interface, som kan transskribere de ord, som en forsøgsperson tænker inde i hovedet, men ikke siger højt. Men hvad betyder det for fremtiden? Hvad sker der, når vi kan tale direkte med computeren uden ord? Og hvor langt ud i fremtiden er vi egentlig?

 

10. juni 2020 kl. 17-20

ER ET NYT EVENTYR PÅ VEJ? - vi kigger ind i fremtiden

(mulighed for tilvalg af bobler og fejring fra kl. 20-22 GRATIS)

Der er flere områder, som ændrer sig dramatisk i øjeblikket. Sammen prøver vi at forestille os, hvordan verden ser ud om 5 år og 25 år. Hvad betyder det for os, vores familier, organisationer og samfund. Og hvad får det dig til at ville ændre lige nu?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi glæder os til at se jer alle i dedikerede samtaler og samarbejder, og vi undskylder på forhånd for eventuelle ændringer i programmet. Vi gør vores absolut bedste for at skabe programmer, der er inspirerende, energiskabende og stimulerende.

 

 

Velkommen

 

CURIE Executive - 8.000 kr (ekskl. moms)

Et års medlemskab 2019/2020 af CURIE of Tomorrow.

 

Inkluderer fem årlige netværksmøder, workshopmateriale og forplejning, inspirerende indlægsholdere, værktøjer, inspirerende lokationer og en betydelig discount på alle CURIE aktiviteter.

CURIE Invest

"Din vej til at blive aktiehandler"

Lanceres til september 2019

CURIE Invest er for dig som gerne vil udvikle dit økonomiske talent, optimere dine investeringer

i aktiehandel og prøve kræfter med at

være business angel.

Medlemskabet inkluderer:

  • Online læringsforløb i 6 moduler
  • Fokus på penge og aktiehandel.
  • Professionelt udarbejdet af Susanne Odgaard og Louise Fredbo-Nielsen.
  • Masser af faglige inspiration fra eksperter
  • Et trygt og modigt univers, hvor videndeling forekommer naturligt blandt medlemmerne

Hvornår kan jeg tilmelde mig?

Tilmelding starter i august 2019

 

Online læring

På curieinvest.dk kan du finde undervisning i primært aktiehandel som en start.

 

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os i CURIE på hello@curie.dk

Copyright | CURIE Copenhagen 2018 | Esplanaden 38, 1263 Copenhagen, Denmark | +45 2539 2146

*Making an effort bringing valuable knowledge to you